aPolitika
 
   
  Dobrodošli na sajt aPolitika !
 
 


Agencija za pružanje usluga reklame i propagande

 Nudimo Vam i povoljne uslove za oglašavanje u svim revijalnim izdanjima kuće “Politika”: Bazar, Viva, Ana, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Huper, Enigmatika i Svet kompjutera.

Apolitika će za Vas blagovremeno i po najpovoljnijim uslovima obezbediti objavljivanje Vaše reklame i u svim ostalim dnevnim i revijalnim izdanjima koji egzistiraju na području naše zemlje.

Sem standardnog reklamiranja u štampanim medijima, u saradnji sa našim partnerima, klijentima nudimo i usluge u oblasti produkcije reklamnog materijala, osmišljavanje kako Vašeg ukupnog korporativnog identiteta, tako i brendiranje pojedinih proizvoda ili identiteta Vaših promotivnih akcija. Objavljivanje posebnih marketinških izdanja za klijente ili za zaposlene je, takodje, ono što će Vam Apolitika obezbediti uz visoku profesionalnost. Ovakva vrsta magazina, u kojima se prepliću marketing i novinarstvo, direktno se obraća Vašoj ciljnog grupi potrošača i podstiče njeno uvećanje. Magazini za klijente jačaju vaš imidž, jer nadahnjuju i informišu.

Apolitika će Vam, u saradnji sa svojim partnerima, obezbediti i sve usluge izrade Vašeg štampanog materija (brošure, katalozi, flajeri) i to u najkvalitetnijim štamparijama Srbije kakva je Štamparija “Politika” a.d.

 
 
Sva prava zadržana